Welkom

Als het om gezondheid en ziekte gaat, zouden voeding en voedingssupplementen de prioriteit moeten hebben boven medicijnen. Daarom is de basis van mijn consulten altijd de voedingsgerichte visie van de orthomoleculaire geneeskunde. Maar wat betekent het eigenlijk?

De “oermens” in ons is afgelopen decennia sterk veranderd: onze manier van bewegen, voeden, slapen, communiceren. Onze genen hebben ondertussen geen tijd gehad om zich aan te passen en dat heeft gevolgen voor ons lichaam en wat dit met zich mee brengt: onze geest.
Om te begrijpen waarom ziektes ontstaan moeten we terug naar onze “oermens” achtergrond. We moeten weer gaan bewegen en eten zoals we dat vroeger deden.  Onze levensstijl moeten we weer laten communiceren met onze genen.

Wat doet orthomoleculaire advies met je?

Die helpt jouw lichaam terug in balans te brengen:  met de juiste voeding, beweging en suppletie, zonder gedoe maar gewoon door middel van lekker en gezond eten. En dat alles door praktische en haalbare handvaten.
Met optimale voeding en leefstijl kun je je wapenen tegen de aanleg die jouw familie heeft voor verschillende ziektes zoals bv hart- en vaatziekten of auto-immuunziekten.
Ik gun het je van harte om fitter en gezonder te leven.
Maak een afspraak via de agenda en zie zelf waar het jou gaat brengen. Je hebt niets te verliezen!